dissabte, 12 de març del 2011

Diari d'aula 24/02/2011

Avui, ha estat la primera classe que feim amb en Miquel, entre murmulls i murmulls en Miquel passa llista!
Hi ha bastant xivarri, suposo que estem totes cansades d'estar tot el dia a la universitat i se'ns fa difícil permanèixer en silenci!
En Miquel amb la seva caracteritzadora paciència, tranquil·litat i bon humor explica el que farem avui a classe. Té preparat un canó per explicar un power-point amb informació teorica però afortunadament en Miquel decideix passar primer a la pràctica i ens posem a fer pilotes amb globus i arròs per a fer malabars!!!!
Ens explica com es fan les bolles, quants globús cal posar...nosaltres ens engrequem i en un tres i no res les fem!!!



Llavors, anem al pati de l'escola a practicar com es fa això dels malabars. Personalment no tinc molt de domini però amb ajuda de les meves companyes i amb les explicacions i exercicis que en Miquel ens proposa segur que tart o d'hora ho aconseguiré!!!!

Per acabar, hem tornat a la classe i hem comentat un recull que havia fet en Robert de contes populars menorquines. Amb aquestes i per grups, tal com ens van explicar el primer dia de classe haurem de fer una adaptació per posteriorment representar.

Un cop presentats els contes, hem parlat una mica dels grups de treball la qual cosa maluradament sempre porta algunes complicacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada