dissabte, 12 de març del 2011

Diari d'aula 21.02.2011

Hem començat la sessió amb un power point que explicava els conceptes d'espai, conflicte, dramatitzar i representació. La veritat és que em sento una mica perduda, potser per l'acústica tant diferent que té l'aula de les bòvedes, em vaig despistant entre i entre, tot i que intento tornar a agafar el fil conductor del temari!

Seguidament, el professor ha posat un altre power point sobre el text treatral i les classificacions que es fan d'aquest segons el grau de complexitat: text idea, text canemàs i text literari.

Per tal de tenir ben present que és el text idea, hem realitzat una activitat pràctica en grups de 4 persones que consistia en fer un text idea partint del tema “La falta de comunicació”. En 5 minuts havíem de construir una petita representació de més o menys 3 minuts i la veritat és que han sortit idees de tota mena i ben divertides!!!
  • Una discoteca: on la música és molt alta i tres amics van a demanar algun refresc per beure, el resultat és que no s'entenen i s'equivoquen de beguda.
  • Un super: on la caixera parla per telèfon, un àvia entre i marxa sense pagar, i dues clientes parlen entre elles sense escoltar-se les unes amb les altres.
  • Una reunió de feina: on l'encarregada ha de treure els empleat i no sap com dir-ho fet pel qual explica històries sense sentit i els empleats pensin en veu alta sobre el que està passant.
  • Una conversa en un bar on dues amigues parlen sobre una pel·lícula i dues altres amigues que seuen al costat ho mal interpreten.

Aquestes representacions s'han gravat i després per tal d'avaluar cada representació les hem observades. Ha estat molt divertit, i he de dir que no m'he sentit incòmode representant aquesta petit text idea! Serà que la meva timidesa esta desapareixent?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada