dissabte, 12 de març del 2011

Diari d'aula 03/03/2011

Avui, a l'aula de plàstica de l'Institut d'Alaior, en Miquel com sempre comença passant llista. Després ens explica el que farem, jo amb un mal de cap inaguantable no aconsegueixo escoltar atentament les seves explicacions sobre el teatre grec, romà....seguidament posa un power per explicar les titelles, les ombres xineses, les màscares...

Seguidament, baixem al pati per practicar malabars. Jo, com que no hem trobo massa bé, decideixo observar. Veig que hi ha una mica de tot: algunes possibles professionals, altres que s'esforçen en aconseguir almenys una roda, altres que es deixen emportar per la imaginació i treuen altres usos a les boles de malabars!!!!! En fi...entre bromes i riures el mal de cap desapareix lleument!

A continuació, tornem a pujar a l'aula, tornem a parlar dels grups de treball i es dedideix fer-los separant, per una banda, la part de Ponent i, per l'altre banda, la part de Llevant!

Un cop presa aquesta desició, en Miquel ens presenta els 5 contes populars Menorquins del quals n'hem d'escollir un: “Animalet verd”, “Sa Paparreta”, “Els set bandolers”, “Ses tres paraules” i “Es vei doblers”.

Després de presentar-los, algunes companyes demanen si seria possible escollir-ne d'altres que potser ens inspiren més i ens fan volar instintivament la imaginació...La idea no li desagrada, però les coses s'han de consultar!
Així, entre una petició demanada i els contes llegits marxem cap a casa!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada