dissabte, 12 de març del 2011

Diari 14.02.2011

Un cop presentada l'assignatura, en Robert ha començat a explicar un poc de temari.

Hem treballat els conceptes de representació, teatre i espectacle. Hem expressat timidament el que creiem que significaven aquests conceptes. La veritat és que m'he quedat una mica en blanc ja que no m'havia plantejat mai que significaven realment aquests conceptes o com els definiria!
Així, enfront la desconeixença sobre aquests conceptes en Robert ens ha explicat el que significaven.

Un cop, hem entrat en contacte amb els conceptes hem fet unes activitats més pràctiques. Hem començat a explorar l'espai, a conèixer-lo ja que és molt important que a l'hora d'interpretar coneguem molt bé l'espai de què disposem. Per això, durant uns segons hem pogut caminar lliurement per la classe, mesurar amb passes les distàncies...

Després, hem hagut de comprovar amb els ulls tancats si realment l'haviem explorat prou. Per exemple: una companya començava a caminar d'una banda de l'aula i una altre companya de l'altre part de l'aula, cada una havia de fer la meitat de les passes que creia que hi havia de la distància que havia de recòrrer de manera que teoricament hauríen de quedar aturades l'una al davant de l'altre!

Seguidament, hem passat a una altre pràctica: ens hem dividit en dos grups i ens hem col·locat en fila cara a cara a una sèrie distància. Per tal de comprovar si tenim confiança les unes amb les altres. Es tracta de còrrer amb els ulls tancats en línia recte, la companya que teniem al davant ens havia de dir STOP quan arribèssim al seu davant. Així havíem d'aprendre a confiar amb la seva paraula!

Per acabar, hem realitzat una activitat que ja farem fer a educació inclusiva en què individualment haviem de relatar una història que contingues alguna petita mentida que les altres companyes havien d'endevinar.

Ha estat una classe divertida, tot i que la primera part de la sessió m'ha costat una mica concentrar-me, potser perquè costa tornar a la rutina!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada