dissabte, 12 de març del 2011

Diari d'aula 07/03/2011

La classe d'avui a començat amb l'explicació teòrica dels diferents tipus d'actants que hi pot haver en un conte.

En Robert ens havia penjat una activitat al moddle per treballar-los però la veritat és que qüasi ningu entenia el que s'haiva de fer exactament!

Seguidament, hem sguit treballant el text dramàtic que haviem començat en la sessió del dilluns passat.
Després hem fet una dinàmica en petits grups que consitia en escollir personatges populars: la caputxeta, el llop, na heidi... i posar-los en un context diferent a l'habitual: la uib, el metro, un aeroport....A partir d'això, cada grup amb els personatges i una situació escollida havia de fer una petita representació.

Normalment, totes les dinàmiques que es proposen em solen agradar, però aquesta en concret no m'ha agradat, no m'he sentit gaire comòde ja que no trobava el sentit del que esteiem representant!!!Potser, no l'hem preparada massa i bé, i el fet d'improvitzar m'ha deixat una mica en blanc!!

Després, a partir de la teoria explicada hem analitzat dos texts: un era una versió narrativa d'un conte de Pere Calders: La consciència, visitadora social, l'altre era la seva versió teatral escrita pel grup Dagoll Dagom conuntament amb Pere Calders. Hem omplert una graella per tal de veure les diferències entre ells.

Per acabar, en Robert ens ha posat un vídeo teatral sobre aquesta obra de Pere Calders.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada