dimecres, 23 de març del 2011

Diari d'aula 21/03/2011

Avui, per primera vegada des que hem començat les classes de REPRESENTACIÓ ESCÈNICA hem fet una sessió totalment pràctica “d'interpretacions”!!!!


Personalment, he de dir que, tot i que els nervis s'han apoderat una mica de mi, he gaudint molt!!


M'ha meravellat el do que tenen algunes de les meves companyes per interpretar un determinat estat d'ànim, un personatge concret...


Hem començat fent una mica de relaxació ja que el fet d'interpretar individualment una poesia ens tenia a totes una mica exaltades!


Seguidament hem representant la poesia que el Robert ens havia donat la setmana passada!


La veritat és que totes i cada una de les interpretacions tenien la seva gràcia: algunes brillaven per la gestualitat, altres pel to de veu, o pels complements que acompanyaven la història que contava la poesia, pels silencis...i d'altres ho tenien tot perfecte!!!!


Seguidament, hem hagut d'escollir una de les paraules que hi havia escrites a la pissarra: estornudar, eruptar, suspirar, tossir....amb la finalitat de tornar a interpretar la poesia introduint l'acció que escollíssim!
Aquesta segona pràctica, en general, ja ha resultat una mica més complicada, tot i que ha sortit força bé!


Finalment, hem hagut d'escriure en dos petits paperets dues paraules. Hem doblegat el paper i l'hem posat a dins un barret! Després, una a una, hem agafat dos papers i amb les dues paraules que ens ha sortit hem hagut d'inventar una breu història integrant aquestes paraules!
En fi, hem fet una profitosa sessió, sobretot per aquelles persones com a jo que ens costa desinhibir-nos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada