dimecres, 23 de març del 2011

Diari d'aula 14/03/2011

En Robert ha començat la classe d'avui explicant una sèrie de conceptes teorics que esteien relacionats amb la tasca pràctica que hem de realitzar.

Aquesta consisteix en convertir un conte popular menorquí en una petita obra de teatre que, posteriorment, haurem de representar amb l'ajuda de titelles que nosaltres mateixes confeccionarem.
Ens ha parlat del conflicte que tot text teatral conté, dels personatges que hi intervenen, de l'espai, de l'estructura del text (actes o episòdis) i de la història (plantejament, nus i desenllaç) de la trama...

Finalment, després d'explicar aquests conceptes que ens ajuden a convertir el conte en una petita obra teatral, ens ha deixat reunir-nos per grups per començar a treballar en el guió, en l'elecció i confecció dels personatges...
Sincerament, penso que hem ben APROFITAT el temps treballant en grup!
Hem descrit els personatges i per tant, ja sabem com els farem i hem començat una mica el guió. De vegades, és una mica complicat trobar un “raconet” de temps fora de l'horari escolar per quedar amb el grup fet pel qual s'agraeix que ens ho deixin fer a les classes!! Espero que tinguem més oportinutats!!!

Mentre esteiem treballant, en Robert ha repartit una breu poesia a per persona la qual haurem de representar el pròxim dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada