dimecres, 6 d’abril del 2011

Diari d'aula 28/03/2011

Avui a l'aula de les bòvedes de l'universitat hem començat la classe amb un power point que en Robert ha preparat sobre les diferències entre gest i moviment, la mímica i la pantomima.

Seguidament hem vist uns vídeos molt divertits que ens han ajudat a entendre cada un d'aquests conceptes. Un vídeo era d'un recopilatori del tricicle (pantomima) i l'altre era la representació "The tango dancer” de Marcel Marceau (mimo).

A continuació, en Robert ens ha proposat fer una activitat pràctica en petits grups. Es tractava de fer una petita representació mímica a partir d'una situació que ell ens proposava. La resta de companys de la classe havia d'endevinar què era el que esteiem interpretant. Algunes de les representacions han estat: un home i una dona que venien flors pel carrer, la forma de pagar de diverses persones en un super, un estudiant....Ha estat molt divertit!

El temps que ens ha quedat de classe l'hem dedicat a preparar el teatre de titelles. El nostre grup hem començat a fer els patrons del vestuari de les titelles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada